Laaksehuijs Coaching
Opvoeden is leuk!


Ik ben Ans Feenstra. Kinder,- opvoed-en lifecoach.   

26 jaar heb ik gewerkt in de kinderopvang, in de functies van pedagogisch werker, coördinator, voorzitter van de oudercommissie en bestuurslid van peuterspeelzalen gedaan. Spannend vond ik het opstarten van twee nieuwe kinderdagverblijven, om samen met een architect te werken aan het nieuwe gebouw, personeel te selecteren en het helpen opstarten van het kinderdagverblijf. Wat een mooie uitdaging was, was het zorgen voor een soepele overgang van de kinderen vanuit het kinderdagverblijf naar een van de andere disciplines binnen een brede school. 

Ik heb ervaring in het begeleiden van kinderen, en weet wat het kind nodig heeft om verder te komen in zijn emotionele, motorieke en sociale ontwikkeling.  Inzicht in groepsdynamiek, maar ook in het gedrag van het individuele kind helpen mij daar bij.

Vanuit mijn rol in de kinderopvang heb ik ervaring om het gedrag en ontwikkeling bespreekbaar te maken met de ouders. Daarbij verlies ik niet uit het oog dat de ouder de deskundige op het gebied van zijn kind is. Om samen met ouders en kind dan tot een positief resultaat te komen, is het aspect van mijn werk dat ik het leukst vind en daar richt ik mij als coach volledig op.

Mijn kennis heb ik verbreed met trainingen, zoals lifecoach, opvoedcoach en kindercoach en HBR-training (omgaan met emoties bij kinderen).